• July 24, 2024

Taxus Baccata med Haekplanter Heijnen

Taxus Baccata med Haekplanter Heijnen busk er den mest berømte af nåletræer og også kendt som gærbusken. Den langsomt voksende nåletræsart er måske den mest populære nåletræ, der findes, og du finder den i mange haver. Den oprindelige plante er meget stærk og kan blive meget gammel. Fordi planten er stedsegrøn, giver Taxus hækplanter privatliv, ly og et grønt udseende gennem alle årstider.

På grund af sin opretstående og sideværts vækst er taxitræet velegnet til at skabe en meget lav til meget høj taxahæk på mindre end 1 m til mere end 3 m høj. Bred eller smal. Og hvis du planter en Taxus ensom, kan den nå en højde på 10 til 15 m. Det vil tage et stykke tid i betragtning af giftetræets langsomme vækst. Du kan skære Taxus baccata busk i alle mulige former. Opret en sfærisk hæk, en stor firkantet blok, grønne elefanter eller fly. Det er alt sammen muligt med en eller flere Taxus baccata buske, beskæresaks og lidt kreativitet.

Taxus Baccata er en giftig plante. De toksiske ingredienser bruges i forskellige typer medicin, herunder kræftmedicin. Det røde kød er giftfrit og har en sød smag, men den hårde kerne er giftig!

Det faktum, at Taxus Baccata er meget modstandsdygtig over for periodisk beskæring og naturligt godt og stærkt forgrenet, gør en Taxus Baccata ideel til en hæk / hæk. Taxus er også meget brugt på kirkegårde. Fortinghalls Taxus Baccata betragtes af mange som det ældste træ.

Fordele og ulemper ved Taxus baccata

+ Billig

+ Kan beskæres tilbage til det gamle træ

+ Velegnet til beskæring i alle slags kreative former

+ Altid grøn og fuld

+ Hardy

+ Meget stærk og kan blive meget gammel

+ Let at vedligeholde og beskære og vokser i forskellige positioner

– Følsom over for langsigtede våde jordarter

– Bær og løv af giftetræet er giftige

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *